Personal Training

Programma op maat

Samen met jou gaat Junior op zoek naar jouw doelstellingen ( vetverbranding, opbouwen van spiermassa, explosiviteit, krachttraining, optimaliseren van uw conditie, …) en hoe deze het best in de praktijk worden omgezet rekening houdend met jouw levensstijl en mogelijkheden. Dit gebeurt tijdens een vrijblijvend en gratis intakegesprek.

Persoonlijke begeleiding

De 1-on-1 personal training is een kwalitatieve training die rekening houdt met jouw doelstellingen en capaciteiten. De training wordt op een gevarieerde manier gebracht op basis van jouw interesses zodanig je gemotiveerd blijft en afhaken voorkomen wordt.

Meetbare vooruitgang

Jouw resultaten en vooruitgang worden bijgehouden in jouw persoonlijke trainingsmap. Tussentijdse succeservaringen maken dat je volhoudt en gemotiveerd blijft!

Waar je maar wil

De lessen spelen zich af zowel in- als outdoor, aan jou de keuze! De mogelijkheid bestaat eveneens om bij jou thuis les te geven.

Wanneer het jou past

De trainingsuren en aantal sessies worden door jou bepaald waardoor je niet gebonden bent aan specifieke uren die veelal moeilijk aansluiten bij jouw levensstijl.

Je voedingspatroon speelt een belangrijke rol bij het halen en behouden van je sportieve doelen. Het is van belang om beweging te combineren met een gezonde levensstijl. Ook voor voedingsadvies kan je bij Junior terecht: niet alleen voltooide hij een opleiding als voedingsconsulent - als topsporter brengt hij een gezonde levensstijl al jarenlang in de praktijk.

Voeding